Svet-Stranek.cz
Osobní stránka na adrese: jesse.svet-stranek.cz
Western Show Radim Jesse Michalek

Nabízíme Vám:Osobní stránka na adrese: jesse.svet-stranek.cz

Nabízíme Vám

Vystoupení na country bálech,festivalech,kulturních akcích,dětských akcích,slavnostech,firemních večírcích. Dále máme připravený program pro školy s tématikou Dobývání divokého západu.

Westernová show obsahuje:

Ovládání amerických a australských bičů zahrnuje ukázky práskání,efektní sestavy podbarvené stylovou (moderní) hudbou.Různé druhy trefování cílů z rukou a úst atd.

Pistolnické žonglování s revolvery a střelecké číslo předvádíme scénky s doby divokého západu které jsou zábavné ale i vážné.

Práce s lasem chytání do lasa a ukázky trikového lasování.


Je možnost zajistit ucelený program s country kapelou,taneční skupinou a westernovou show.

FireShow ve spolupráci s polskou kaskadérskoů skupinou vás přeneseme do dob mystyckých bojovníku vikingů černé magie ohně efektů a realných bojových scén do dob kdy čest byla více než život a přátelství a braterství se nedalo zaplatit žádnými poklady světa.(vystupují ČR Polsko)

Indiani s kmene Apačů vás rádi uvítají ve svých teepee a zasvětí do kultůry a života a ukážou své umění jak se zbrani v ruce tak um svych rukou při výrobě tradičních indiáských výrobků.Indiánských písni při bubnu a bojových či oslavných tanců.(Polsko)

Samuraj Show umění japonských mistrů meče přenesete se do Japonska kde uvidíte a budete mit možnos se zapojit do ukázek a demonstrací starého Japonského umění kde meče v rukoů mistu ožívají .(ČR,Polsko,Japonsko)


Při veškerých akcíchse zahraniční účastí je zajíštěn moderátor a překladatel

Kurzy a výuka ovládání bičů,revolverů a trikového lasování.
Poradenství a zakázková výroba z kůže.

Pyrotechnické efekty pro film a divadelni představení rekonstrukce bitev čí soukromé akce jak v interiérech tak v exterierech.

Ohňostroje pro firmy ,večírky obce a města

Džigitovka(kozácká jízda) a možnost výuky pod vedením předního instruktora z Ukrajiny.